Social
Redactor: Mariana Struț
07 aprilie 2021

Cernăuți: În postul de director al companiei „Cernivțivodokanal” a fost numit un om de afaceri

Cernăuți: În postul de director al companiei „Cernivțivodokanal” a fost numit un om de afaceri

A fost numit un nou șef al companiei de utilități „Cernivțivodokanal”. Director a devenit omul de afaceri Andriy Kolesnyk. El a fost numit în baza rezultatelor interviului.

Acest lucru a fost anunțat de viceprimarul orașului Cernăuți, Vasyl Zazulyak, potrivit UA Bucovina.

Andriy Kolesnyk a absolvit Universitatea bucovineană de Stat de Medicină din Cernăuți și are, de asemenea, o diplomă în domeniul  administrării afacerilor. Este unul dintre fondatorii companiei Bukovyna-Auto, care vinde mașini și piese de schimb pentru acestea. El a fost în fruntea companiei timp de aproximativ 20 de ani.

Fondator al companiei „TD Ukrkava”, care vinde cafea și ceai, precum și dă în chirie mașini de cafea. De asemenea, deține o parte la compania  Sirius Investment Company, care vinde mașini.

În 2020, Kolesnyk a câștigat peste un milion de grivne din antreprenoriat. Deține peste 370 mii grivne, 17 mii dolari și 16 mii euro în numerar și în conturi bancare. Conduce un Infiniti FX35, 2007.

Vă reamintim că anteriorul șef al Cernivtsivodokanalului Boris Maksimyuk a fost răpus de coronavirus COVID-19. Prin urmare, s-a dat un concurs pentru noul șef al companiei de utilități, deși Kolesnuk a fost unicul pretendent.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 204


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți