Social
14 octombrie 2020

CERNĂUȚI: Încă 179 de cazuri noi de infectare cu coronavirus

CERNĂUȚI: Încă 179 de cazuri noi de infectare cu coronavirus

În ultimele 24 de ore în regiunea Cernăuți au fost confirmate 179 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, 74 de pacienți au fost declaraţi vindecaţi, centrul de laborator reușind să proceseze 940 de probe, a anunțat putrătorul de cuvânt al Administrațeiei regionale de stat Cernăuți, Victoria Gatrici.

În cursul zilei de ieri, cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus au fost diagnosticate în orașul Cernăuți, raioanele Noua Suliță, Kițmani și Storojineț.

Numărul total de persoane depistate cu Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns în regiunea Cernăuți la 16 828  persoane, dintre aceștea -  8 987 de pacienți s-au însănătoșit.

Vom reaminti că în cursul zilei de ieri în Ucrana a fost înregistrat un nou antirecord de infecție cu coronavirus - 5 590 de persoane diagnosticate pozitiv.

 Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 292
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți