Social
03 februarie 2022

Cernăuți: Primăria propune reluarea activității școlilor orășenești

Cernăuți: Primăria propune reluarea activității școlilor orășenești
03 februarie 2022

Cernăuți: Primăria propune reluarea activității școlilor orășenești

Deși în cursul zilei de ieri în regiunea Cernăuți au fost confirmate 975 noi cazuri de îmbolnăviri Covid-19, autoritățile centrului regional afirmă despre reluarea activității instituțiilor de învățământ.  

În prezent aproximativ 2% din numărul total al elevilor de la școlile medii de cultură generală din orașul Cernăuți sunt infectați cu Covid-19, a declarat într-un comentraiu pentru audiovizulul public, viceprimarul de Cernăuți, Iurii Lesiuk. Potrivit funcționarului, aproximativ 530 de elevi sunt diagnosticați cu noul coronavirus - mai puțin de 2% din numărul total al elevilor. Infecţie respiratorie virală acută a fost confirmată la circa 5% dintre copiii de vârsta școlară.

Potrivit viceprimarului Lesiuk, școlile orășenești își vor relua activitatea cu prezența fizică a elevilor, în acest sens consiliul orășenesc va cere Comisiei regionale de urgență să fie ”anulat învățământul la distanță”.

Vom reaminti, învățământul în mediul on-line a școlilor medii din regiunea Cernăuți a fost introdus în data de 21 ianuarie și va dura până la 7 februarie. Potrivit medicului șef sanitar al regiunii, Comisia regională de urgență urmează să decidă cum vor funciona școlile orășenești după  7 februarie.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 513


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți