Social
Redactor: Sergiu Barbuța
15 decembrie 2021

Cernăuți: Șoferii care nu plătesc taxa de parcare vor fi amendați

Cernăuți: Șoferii care nu plătesc taxa de parcare vor fi amendați
15 decembrie 2021

Cernăuți: Șoferii care nu plătesc taxa de parcare vor fi amendați

Începând de luni, 20 decembrie 2021, inspectorii cernăuțeni vor efectua verificări, zilnic, în toate parcările cu plată din oraș, iar șoferii care nu vor achita taxa vor fi sancționați contravențional.

Avertizarea a fost făcută de Vasîli Zuzuleak, viceprimarul orașului Cernuăuți, care a specificat că suma amenzii este de 20 de ori mai mare decât valoarea taxei de parcare.

În centru orașului, taxa de parcare a automobilelor de o oră constituie 20 de grivne, deci valoarea amenzii va fi 400 de grivne. În zona 3 de parcare cu plată din Cernăuți - străzile Komarova, Nebesnea Sotnea și Ruska, taxa constituie 10 grivne de oră. Prin urmare, după scurgerea timpului, amenda se va ridica la 200 de grivne.

Funcționatului a aduăgat că plata pentru parcarea mijloacelor de transport poate fi făcută prin intermediul parcometrelor, cu utilizarea codurilor QR sau prin aplicația mobilă CarP.

Reamintim că taxa de parcare în Cernăuți a fost majorată la sfârșitul lunii noiembrie. Până atunci, prețul varia între 3 și 8 grivne în funcție de zona de parcare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 187


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți