Social
18 noiembrie 2021

Cernăuți: Supliment la salariu pentru medici care tratează bolnavi de COVID-19

Cernăuți: Supliment la salariu pentru medici care tratează bolnavi de COVID-19
18 noiembrie 2021

Cernăuți: Supliment la salariu pentru medici care tratează bolnavi de COVID-19

În corespundere cu o decizie a consiliului orășenesc Cernăuți, medicii de la unitățile spitalicești din comunitatea teritorială locală vor primi lunar o recompensă bănească din bugetul orașului.

Astfel, medicii vor benefica lunar de 15 mii grivne, iar personalul medical mediu și inferior va primi suplimentar 10 mii de grivne. Un astfel de supliment la salariul de bază vor primi medicii de la spitalele de suport (subordonate consiliului local) în care sunt tratați pacineți infectați cu coronavirus. Potrivit viceprimarului orașului Cernăuți, Iurii Lesiuk, medicii șefi ai unităților spitalicești urmează să prezinte listele angajaților cărora li se va plăti acest supliment bănesc.

Vom reaminti că medicii cernăuțeni beneficiază de suplimente la salarii începând cu luna ianuarie 2021, iar potrivit viceprimarului Lesiuk, în perioada ianuarie–noiembrie curent, medicii și personalul medical care tratează bolnavi infectați cu coronavirus, au primit deja un supliment în suma totală de 15 milioane de grivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 283


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți