Social
09 septembrie 2021

Cernăuți: Un șofer beat a distrus stația de troleibuze

Cernăuți: Un șofer beat a distrus stația de troleibuze
09 septembrie 2021

Cernăuți: Un șofer beat a distrus stația de troleibuze

În noaptea de 8 spre 9 septembrie, șoferul uni microbuz s-a izbit violent de o stație de transport public pe strada Komarov din orașul Cernăuți.

Despre acest luru a declarat înt-un comentariu pentru auidovizualul public, secretarul de presă al poliției de patrulare, Iulia Zamerzliak.  Șoferul s-a ciocnit de o altă manșină, după care s-a izbit de stația  de transport public.

Potrivit secretarului de presă al consiliului orășenesc, Anastasia Kokoiaciuk, stația de transport public este închiriată de o întreprindere privată. Instanța de judecată urmează să decidă cine va repara stația de autobuze, a specificat purtătorul de cuvânt al poliției de patrulare.

Bărbatul nu s-a traumat. Acesta a refuzat să prezinte poliției permisul de conducere, din această cauză aceasta a fost întocmit un raport  administrativ pentru aflarea la volan în stare de ebrietate și încălcarea regulilor de circulație.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 362


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți