Social
03 august 2021

Cernăuți: Voluntarii generoși ajută mamele singure

Cernăuți: Voluntarii generoși ajută mamele singure

În Cernăuți continuă construcția Centrului de protecție a mamei și copilului, în incinta căruia va fi inaugurat un atelier de croitorie, ce va oferi locuri de muncă pentru femeile, care se află în situații dificile de viață.

De asemenea, va fi deschisă și o grădiniță pentru copiii acestor mame, care trăiesc la limita subzistenței, a declarat într-un comnetraiu pentru audiovizualul public din regiune, purtătorul de cuvânt al fondului de caritate ”Eu sunt viitorul Ucrainei”, Iulia Galyci. Potrivit informației postate pe contul de Facebook de către directorului respectivului fond, Marta Levcenko – ”sunt necesare încă 300 mii de grivne pentru procurarea ferestrelor și lemnului pentru acoperiș”.

Vom reaminti, Centrul de servicii de protecție socială a cuplului mamă-copil este construit în apropiere de Fundația de caritate ”Orașul Binelui”, unde locuiesc  mamele și copii aflați în situații dificile de viață.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 267


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți