Social
Redactor: Mirela Amarie
22 octombrie 2021

Cernăuțiul va participa la competiția națională „Capitala Tineretului din Ucraina-2023”

Cernăuțiul va participa la competiția națională „Capitala Tineretului din Ucraina-2023”
22 octombrie 2021

Cernăuțiul va participa la competiția națională „Capitala Tineretului din Ucraina-2023”

Cernăuțiul va participa la competiția națională „Capitala Tineretului din Ucraina-2023”, a fost anunțat ieri, 21 octombrie, în cadrul conferinței de presă de la Centrul de Tineret „Reședința Tineretului” din Cernăuți, scrie publicația molbuk.ua.

Orașul nostru participă pentru a patra oară la concurs și de două ori s-a clasificat chiar printre primii zece.

În timpul evenimentului de ieri organizatorii au prezentat principalele condiții ale competiției, termenele limită de depunere a cererilor de către orașe și au prezentat principalele inovații și planuri pe care intenționează să le implementeze.

„Consiliul orășenesc acordă multă atenție tineretului. Trebuie să concurăm și să ne cunoaștem punctele tari și punctele slabe. Cernăuțiul este un oraș studențesc, avem multe facultăți, iar tinerii sunt activi. Deci avem șansa de a câștiga”, a spus Yurii Lesiuk, viceprimarul orașului.

Despre scopul concursului național a vorbit Natalia Frunză, directorul Departamentului de Politică Socială a consliului orășenesc, care a declarat că obiectivul său  este interacțiunea activă dintre tineri și conducerea locală.

„În plus, este de a determina cel mai bun oraș pentru confortul tinerilor și dezvoltarea lor. Din  moment ce orașul Cernăuți a participat în mod repetat la competiție și a ajuns în finală, înseamnă că suntem printre cei mai buni. Prin urmare, scopul nostru de această dată este să câștigăm”, a adăugat Natalia Frunză.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 232


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți