Social
Redactor: Elvira Chilaru
13 ianuarie 2020

Cifra zilei: 43 de incendii în Transcarpatia de la începutul anului nou

Cifra  zilei: 43 de incendii în Transcarpatia de la începutul anului nou

Salvatorii transcarpatieni  sunt extrem de îngrijorați în legătură cu situația privind declanșarea  incendiilor și consecințele acestora în noul an 2020.

Din păcate, există și pierderi în incendii. Din prima zi a anului 2020 până pe 13 ianuarie pe teritoriul regiunii Transcarpatice au fost înregistrate 43 de incendii în care și-au pierdut viața  două persoane.

Numai duminică trecută, pompierii din Transcarpatia  au lichidat  patru incendii, dintre care două se aflau în sectorul privat.

Pe 12 ianuarie, la ora 9:20, o întreprindere  de prelucrare a lemnului din orașul Mucacevo a luat foc. Pompierii au reacționat prompt  și  au  lichidat riscul  distrugerii complete a proprietății întreprinderii, dar înainte de sosirea lor, incendiul a distrus un panou electric, material lemnos  și rumeguș pe o suprafață de 27 metri pătrați.

La 14:15 în  aceeași zi, colaboratorii departamentului pentru situații de urgență din Ujgorod  au fost solicitați la stingerea focului de la  gunoiștea haotică de pe strada  Lehotsky.

Dar la 16:35 au fost în stare de alertă salvatorii din Svaleava. În centrul orașului ardea un bloc de  apartamente. Datorită acțiunilor operative, focul a fost stins în faza inițială a dezvoltării sale.

Deja seara, la ora 21:26 a avut loc un incendiu într-o casă privată din satul Irleava, raionul Ujgorod.  Incendiul a distrus aproximativ 70 de metri pătrați, acoperișul  casei, precum și o parte din proprietate.

Din fericire, nimeni n-a avut de suferit  în timpul zilei de ieri, însă salvatorii din Transcarpatia   avertizează din nou oamenii să fie cât mai atenți și să respecte cu strictețe regulile de securitate la incendiu.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 227

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți