Social
29 octombrie 2020

Circa 400 de noi infectări. Antirecord Covid-19 în regiunea Cernăuți

Circa 400 de noi infectări. Antirecord Covid-19 în regiunea Cernăuți

Antirecord Covid-19.  Continuă să crească numărul persoanelor diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus în regiunea Cernăuți.

În ultimele 24 de ore în regiunea Cernăuți au fost confirmate 397 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, 85 de pacienți au fost declaraţi vindecaţi, centrul de claborator reușind să proceseze 1 598 de probe, potrivit informației postate pe Facebook de șeful Administrației  regionale de stat.  

În cursul zilei de ieri, cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus au fost diagnosticate în Cernăuți, precum și în raioanele Kițmani  și Storojineț.   

Numărul total de persoane depistate cu Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns în regiunea Cernăuți la 20 906 de persoane, dintre aceștea -  10 264 de pacienți s-au însănătoșit. Număr total de decese în perioada pandemiei - 449.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 294


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți