Social
Redactor: Elvira Chilaru
10 octombrie 2021

Colaboratorii organelor de drept au sechestrat o dronă fabricată de contrabandiștii din Transcarpatia

Colaboratorii organelor de drept au sechestrat o dronă fabricată de contrabandiștii din Transcarpatia
10 octombrie 2021

Colaboratorii organelor de drept au sechestrat o dronă fabricată de contrabandiștii din Transcarpatia

Polițiștii de frontieră din detașamentul Ciop, împreună cu ofițerii de la Departamentul de Securitate Internă și Personală  și Poliția Națională, au depistat  un aparat de zbor  mic, care era confecționat pentru contrabandă.

O dronă auto-fabricată  împreună cu instalația pentru lansarea acesteia a fost găsită în timpul activităților operaționale la marginea satului Ruski Komarivți, raionul Ujgorod. Lângă el erau trei persoane necunoscute care nu aveau niciun document la ei. Ei s-au numit cetățeni ai Ucrainei. Bărbații au fost reținuți  pentru identificare.

De asemenea, lângă dronă a fost găsit un vehicul Volkswagen înmatriculat în străinătate și 600 de pachete de țigări fără ștampila de accize din Ucraina.

La fața locului a fost chemată o echipă de anchetă a Poliției Naționale. După măsurile procedurale relevante, oamenii legii au confiscat drona pentru investigații suplimentare.

În acțiunile celor reținuți au fost stabilite însemnele infracțiunii prevăzute la art. 202 din Codul de infracțiuni administrative „Încălcarea regimului de frontieră”. Odată identificate, persoanele vor fi trase la răspundere  administrativă. De asemenea, sunt în curs de desfășurare măsuri pentru stabilirea circumstanțelor cazului, informează serviciul de presă al detașamentului de frontieră Ciop.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 408


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți