Social
18 noiembrie 2021

Combaterea prevenirii consumului și distribuției de droguri în Cernăuți

Combaterea prevenirii consumului și distribuției de droguri în Cernăuți
18 noiembrie 2021

Combaterea prevenirii consumului și distribuției de droguri în Cernăuți

În Cernăuți va putea fi utilizat chatbot-ul poliției de patrulare Drag/hanters. Respectiva aplicație permite postarea de informații anonime despre traficul de droguri, precum și despre persoanele care, cu probabilitate, folosesc ori  distribuie droguri.

Despre acest lucru a comunicat în cadrul unei conferințe de presă a primăriei or.Cernăuți, adjunctul șefului Poliției de patrulare Vitalii Ponomarenko. În prezent, codul QR cu linkul chatbot-ului este postat pe site-ul consiliului local, codul urmând să fie tipărit pe facturile de utilități și în școlile cernăuțene. Pentru a comunica poliției despre astfel de cazuri, urmează să accesați site-ul Consiliului orășenesc Cernăuți, rubrica „Eu aleg viața”,  secțiunea Combaterea distribuției drogurilor și să scanați codul QR al chatbot-ului, informează audiovizualul public regional UA:Bucovina.

Potrivit șefului adjunct al departamentului regional al poliției de patrulare, la etapa actuală există oportunitatea unui dialog cu cetățenii, care informează despre astfel de infracțiune. În cazul, dacă persoana respectivă nu înțelege locația în care se află,  trebuie să facă o poză și atașeze locația geografică și echipa de polițiști imediat se va deplasa. Angajații poliției au depistat droguri, despre care au fost informați de cetățeni în data de 13 noiembrie. Utilizatorul le-a trimis geolocalizarea și o fotografie a locului în care a văzut drogurile ascunse. Potrivti lui Ponomarenko, în prezent locuitorii din Cernăuți au trimis deja 5 mesaje în chatbot-uri despre distribuția de droguri.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 211


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți