Social
Redactor: Elvira Chilaru
08 noiembrie 2021

Comerț cu teste rapide false cu rezultativ negativ la COVID-19 într-o autogară din Transcarpatia

Comerț cu teste rapide false cu rezultativ negativ la COVID-19 într-o autogară din Transcarpatia
08 noiembrie 2021

Comerț cu teste rapide false cu rezultativ negativ la COVID-19 într-o autogară din Transcarpatia

La autogara din Mucacevo  polițiștii au depistat comerțul cu teste falsificate cu rezultat negativ la COVID-19. Angajații acestei stații au făcut comerț cu certificate falsificate, informează site-ul departamentului principal al Poliției Naționale din regiunea Transcarpatia.

„Se știe că cumpărătorii nu s-au supus niciunui control medical, ci au primit un document fals, al cărui cost a fost de 350 de grivne (circa 11 euro – n.red.)”, a spus poliția transcarpatică într-un comunicat.

Certificatele cu semne de fals au fost confiscate de poliție.. Potrivit Anei Dan, purtător de cuvânt al poliției, numărul persoanelor implicate în vânzarea de certificate false este în prezent stabilit de poliție. Falsificarea documentelor poate implica restrângerea libertății de până la cinci ani sau închisoare pentru același termen (Partea a 3-a a articolului 358 din Codul penal).

În mesajul poliției regionale se spune, că polițiștii  stabilesc și persoanele care au reușit să obțină și să folosească un fals, până la urmă pentru astfel de acțiuni este prevăzută o răspunderea penală.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 292


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți