Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
12 aprilie 2019

Compania feroviară din Ucraina ”Ukrzaliznîtsya” aprobat noi reguli pentru călători

Compania feroviară din Ucraina ”Ukrzaliznîtsya” aprobat noi reguli pentru călători

Ministerul Infrastructurii a actualizat Regulamentul privind transportul feroviar de călători, bagaje, mărfuri și poștă în Ucraina. Ordinul din data de 1 februarie 2019, nr. 74, a fost înregistrat la Ministerul Justiției și a intrat în vigoare la 9 aprilie.

Conform acestuia se stabilește că pasagerul are dreptul de a transporta bagajele de mână în toate categoriile de autoturisme și trenuri cu o greutate totală de până la 50 kg. Bagajele de mână de până la 36 kg sunt transportate gratuit, iar cele a căror greutate totală depășește 50 kg, vor fi impuse taxelor.

Anterior, pasagerilor li se permitea să transporte un bagaj de mână suplimentar cu o greutate de până la 50 kg într-un compartiment de clasa a doua după cumpărarea la prețul întreg a biletelor de călătorie suplimentare.

În plus, un bagaj de mână suplimentar, cu o greutate de până la 150 kg, poate fi transportat într-un compartiment separat, cu plata integrală a tuturor locurilor din acesta. De asemenea, în trenurile categoriilor Intercity și Intercity + bicicletele nu vor fi permise în absența condițiilor tehnice (locurilor) pentru amplasarea lor în transport.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 172

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate