Social
20 aprilie 2022

Consiliul Mondial al Bisericilor și ONU cer un armistițiu între Rusia și Ucraina cu ocazia Paștelui

Consiliul Mondial al Bisericilor și ONU cer un armistițiu între Rusia și Ucraina cu ocazia Paștelui
20 aprilie 2022

Consiliul Mondial al Bisericilor și ONU cer un armistițiu între Rusia și Ucraina cu ocazia Paștelui

Consiliul Mondial al Bisericilor, dar și Națiunile Unite, cer ca războiul din Ucraina să se oprească măcar pentru câteva ore, cu ocazia Sfintei sărbători a Învierii Domnului.

Oamenii să audă nu „zgomotul bombelor ci sunetul clopotelor”, este apelul făcut de Consiliul Mondial al Bisericilor către patriarhul Kiril al Rusiei. Consiliul îi cere patriarhului să intervină pe lângă Vladimir Putin și să ceara public oprirea focului cel puțin pentru câteva ore, măcar pentru celebra Învierea.

De asemenea, Națiunile Unite, prin vocea secretarului general, Antonio Gutters, cer ca între Rusia și Ucraina să existe un armistițiu umanitar de câteva zile, cu ocazia Paștelui Ortodox.

Antonio Gutters a declarat că a cerut un armistițiu de patru zile prin care să fie făcute culoare umanitare. Acesta a propus ca armistițiul să fie pe perioada a patru zile, de joi până duminică.

Acesta a mai precizat că ONU, dacă vor exista culoare umanitare va putea interveni în zonele cele mai afectate de războiul din Ucraina.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 196


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți