Social
Redactor: Mariana Struț
13 ianuarie 2021

Consiliul orășenesc Cernăuți îi solicită lui Zelenski să anuleze carantina și să reducă tarifele la gaz

Consiliul orășenesc Cernăuți îi solicită lui Zelenski să anuleze carantina și să reducă tarifele la gaz

Deputații Consiliului orășenesc Cernăuți au făcut apel către președintele și prim-ministrul Ucrainei să ridice restricțiile stricte de carantină și să faciliteze reducerea tarifelor la gaze naturale.

Trei proiecte de decizii identice cu privire la adresarea de anulare a lock-down-lui au fost înregistrate pentru examinare la sesiunea Consiliului orșenesc Cernăuți. Proiectele au fost înaintate de primarul Roman Klichuk, deputatul de la partidul „Solidaritatea Europeană” Serhiy Bostan și deputatul de la „Controlul Popular” Yana Brus, potrivit UA Bucovina.

Potrivit lui Serhiy Bostan, situația cu răspândirea coronavirusului în Ucraina se îmbunătățește. Numărul infectărilor s-a redus de trei ori în comparație cu luna decembrie. Prin urmare, nu este nevoie de restricții severe de carantină.

Direcționarea adresării a fost susținut de 30 de deputați din 31 prezenți sesiune.

În același timp, deputații au făcut apel la Cabinetul de Miniștri, la Comisia Națională pentru reglementarea în domeniul energetic și al serviciilor comunale și la Președinte, cu o cerere de revizuire a tarifului pentru gaze și transportarea acestora. În a dresare s-a menționat faptul că noul tarif al Cernăuțigazului este unul dintre cele mai mari din Ucraina. Prin urmare, acest lucru va duce la o povară financiară asupra locuitorilor din Cernăuți în perioada de carantină.

Apelul a fost susținut în unanimitate.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 171


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți