Social
26 februarie 2021

Contrabandiști opriți cu focuri de armă la frontiera româno-ucraineană

Contrabandiști opriți cu focuri de armă la frontiera româno-ucraineană

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei au depistat, în data de 25 februarie, mai multe colete cu țigări de contrabandă și au tras focuri de armă pentru a stopa un grup de contrabandiști, care au fugit pe teritoriul ucrainean, transmite NewsBucovina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, echipajul a observat mai multe persoane care transportau în spate colete voluminoase, de la frontiera de stat spre interiorul țării, pe direcţia localităţii Izvoarele Sucevei.

„Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea bărbaților, efectuând somațiile legale prin voce, moment în care aceștia au abandonat coletele și au fugit, dispersându-se în direcții diferite. În vederea reținerii persoanelor, polițiștii de frontieră au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit şi s-au întors pe teritoriul Ucrainei”, arată sursa citată.

Ulterior, polițiștii de frontieră au transportat cele zece colete găsite la sediul sectorului. În colete erau 8.940 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de peste 104,5 mii lei sau peste 720 mii grivne.

Țigările au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere fruduloasă a frontierei de stat.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 
Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 729


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți