Social
29 octombrie 2021

Contrabandiștii ucraineni au învățat să zboare cu parapanta ca să introducă ilegal țigări în România

Contrabandiștii ucraineni au învățat să zboare cu parapanta ca să introducă ilegal țigări în România
29 octombrie 2021

Contrabandiștii ucraineni au învățat să zboare cu parapanta ca să introducă ilegal țigări în România

8.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană au fost descoperite și confiscate de polițiștii de frontieră din județul Suceava. Țigările au fost trecute ilegal peste frontieră din Ucraina în România, cu ajutorul unei parapante.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 03.25, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Siret – ITPF Sighetu Marmaţiei au sesizat cu ajutorul aparaturii de supraveghere, un aparat de zbor de mici dimensiuni (posibil parapantă cu motor) care s-a deplasat din Ucraina în România, pe direcţia localităţilor Dorneşti-Grăniceşti, județul Suceava şi, ulterior, s-a întors în Ucraina.

Polițiștii de frontieră români au informat autoritățile de frontieră din Ucraina, precum şi autorităţile competente despre producerea evenimentului.

În direcția în care a fost observat aparatul de zbor s-au deplasat mai multe echipe operative care au luat măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.

Astfel, pe raza localităţii Grăniceşti, au fost descoperite, abandonate, mai multe colete care conţineau țigări de contrabandă.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 8.000 de pachete cu țigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 93.600 lei.

Țigările au fost ridicate pentru a fi confiscate.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 476


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți