Social
Redactor: Mariana Struț
14 septembrie 2020

Coronavirus: În regiunea Cernăuți au mai fost înregistrate 135 cazuri

Coronavirus: În regiunea Cernăuți au mai fost înregistrate 135 cazuri

În data de 13 septembrie în regiunea Cernăuți au fost înregistrate 135 cazuri de contaminare a noului tip de coronavirus COVID-19, iar 40 de pacienți s-au tratat.

Centrul regional al cercetărilor de laborator a examinat 376 suspiciuni, despre aceasata a anunțat șeful Administrației regionale de stat Cernăuți, Serhii Osaciuc.

Numărul total al contaminărilor COVID-19 în regiunea Cernăuți a ajuns la 12 252 cazuri, dintre care 7 186 pacienți s-au tratat, iar în 311 cazuri au fost înregistrate decese.

”Regiunea Cernăuți este în lista regiunilor care nu sunt gata pentru relaxarea regimului de carantină. În Ucraina sunt 19 regiuni unde sunt înregistrate cele mai multe cazuri de infecatre cu coronavirus. Suntem nevoiți în continuare să ne protejăm purtând măști, folosind antiseptice și distanțându-ne social”, a specificat Serhii Osaciuc.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 213

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți