Social
Redactor: Mariana Struț
15 noiembrie 2021

Coronavirus în regiunea Cernăuți: Pacienți cu insuficiență respiratorie și nici unul vaccinat

Coronavirus în regiunea Cernăuți: Pacienți cu insuficiență respiratorie și nici unul vaccinat
15 noiembrie 2021

Coronavirus în regiunea Cernăuți: Pacienți cu insuficiență respiratorie și nici unul vaccinat

Până în data de 15 noiembrie, în spitalele din orașul Cernăuți au fost desfășurate 360 ​​de paturi suplimentare pentru pacienții cu coronavirus. În prezent, acestea sunt ocupate în proporție de 62,7% (226 de pacienți).

Sunt 23 de pacienți pe paturile de terapie intensivă. Despre acest lucru a raportat Departamentul de Sănătate al Consiliului Local Cernăuți, potrivit  ACC.

În spitalul orășenesc №1 au fost desfășurate 140 de paturi pentru pacienți cu covid. În dimineața zilei de 15 noiembrie, aici sunt tratați 92 de pacienți (65,7%), toți cu asistență respiratorie. În ultimele 24 de ore au fost internați 3 pacienți.

În spitalul orășenesc №4 au fost desfășurate 80 de paturi suplimentare. În prezent, aici sunt tratați 55 de pacienți (60%), 50 – cu asistență respiratorie. În ultimele 24 de ore, aici nu au fost internați alți pacienți.

La Spitalul Clinic Central sunt 80 de paturi pentru pacienții cu coronavirus. Aici sunt tratați 67 de pacienți (83,8%), 42 dintre ei - cu  subvenție de oxigen. În ultimele 24 de ore la spitalul clini ccentral au fost internați 4 pacienți.

La spitalul pentru copii din orașul Cernăuți au fost amplasate 60 de paturi covid. În prezent, aici sunt tratați 12 pacienți (20%). În ultimele 24 de ore, 2 pacienți au fost internați în spital.

Din cei 226 de pacienți cu COVID-19 care sunt tratați în spitalele orașului, nici-unul nu a fost vaccinat, potrivit Departamentului de Sănătate din cadrul Consiliului orășenesc.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 234


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți