Social
Redactor: Mariana Struț
22 noiembrie 2021

Coronavirus: În spitalele orașului Cernăuți sunt ocupate 51,4% din paturi

Coronavirus: În spitalele orașului Cernăuți sunt ocupate 51,4% din paturi
22 noiembrie 2021

Coronavirus: În spitalele orașului Cernăuți sunt ocupate 51,4% din paturi

360 de paturi pentru pacienții cu coronavirus au fost instalate în spitalele din orașul Cernăuți. În prezent, acestea sunt ocupate cu 51,4% (185 de pacienți). În secțiumnile de terapie intensivă sunt 23 de pacienți, potrivit ACC.

În spitalul orășenesc №1 au fost desfășurate 140 de paturi covid. În dimineața zilei de 22 noiembrie, aici sunt tratați 66 de pacienți (47,1%), toți au nevoie de asistență respiratorie. În ultimele 24 de ore au fost internați 3 pacienți.

În spitalul orășenesc №4 au fost desfășurate 80 de paturi covid. În prezent, aici sunt tratați 50 de pacienți (60%), 46 – necesită asistență respiratoprie. În ultimele 24 de ore, aici pacienți nu au fost internați.

Spitalul Clinic Central are 80 de paturi pentru pacienții cu coronavirus. Aici sunt tratați 62 de pacienți (77,5%), 42 dintre ei – necesită asistență respiratorie. În ultimele 24 de ore au fost internați 2 pacienți.

În spitalul clinic de copii din orașul Cernăuți sunt instalate 60 de paturi covid. În prezent, aici sunt tratați 7 pacienți (11,6%). În ultimele 24 de ore, 1 pacient a fost internat la spital.

Din cei 185 de pacienți cu COVID-19 care sunt tratați în spitalele din oraș, doar 2 persoane sunt vaccinate.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 135


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți