Social
13 ianuarie 2022

Coronavirus în Ucraina. Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere după sărbători

Coronavirus în Ucraina. Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere după sărbători
13 ianuarie 2022

Coronavirus în Ucraina. Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere după sărbători

În Ucraina au fost înregistrate 10 046 de noi cazuri de coronavirus COVID-19,  potrivit datelor Ministerului Sănătății al Ucrainei.

Cele maulte cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost înregistrate în orașul Kiev – 997, regiunea Ivano-Frankivsk – 983, regiunea Harkiv – 560, se arată în comunicatul ministerului din 13 ianuarie. În cursul zilei de ieri 7 022 de pacienți s-au însănătoșit, alte 1 676 de persoane au fost spitalizate. Au decedat 191 de persoane.

Vom reaminti, în regiunea Cernăuți în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 313 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), informază șeful administrației regionale de stat, Serhii Osaciuk, pe contul său de Facebook.

În cursul zilei de ieri 75 de persoane s-au recuperat, au fost efectuate 1749 de teste.

Potrivit datelor Consiliului de Securitate Naţională şi Apărare al Ucrainei, în ultimele 24 de ore în regiunea Cernăuți au fost imunizate împotriva coronaviruslui 2 642 de persoane. S-a raportat despre numărul total de 281 517 de persoane vaccinate cu prima doză și 265 585 de persoane din regiunea Cernăuți imunizate cu a doua doză anticovid.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 169


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți