Social
10 februarie 2022

CORONAVIRUS în Ucraina. Record negativ

CORONAVIRUS în Ucraina. Record negativ
10 februarie 2022

CORONAVIRUS în Ucraina. Record negativ

Aproape 42 000 de noi cazuri de Covid, raportate în ultimele 24 de ore în Ucraina.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 41 694 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre aceștea – 3 486 de copii și 1 101 de noi cazuri în rândul lucrătorilor medicali. De asemenea, au fost înregistrate 280 de noi decese provocate de coronavirus.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 4 128, iar 16 628 de pacienți au fost declarați vindecați, informează joi, 10 februarie, Ministerul Sănătății din Ucraina.

Cel mai mare numări de noi cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore în regiunea Odesa - 3 918, orașul Kiev  - 3 880, regiunea Jitomir - 2 602.

Potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a șefului Administrației regionale de stat, în regiunea Cernăuți au fost confirmate în cursul zilei de ieri  1 062 noi cazuri de infectări cu Covid-19.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 351


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți