Social
Redactor: Mirela Amarie
11 septembrie 2020

Coronavirus: Ținutul Herța în zona „roșie” de carantină

Coronavirus: Ținutul Herța în zona „roșie” de carantină

Începând cu 14 septembrie, 37 de unități administrative din Ucraina vor fi incluse în zona „roșie” de carantină. Decizia  a fost luată în cadrul unei reuniuni, ieri, 10 septembrie, de Comisia de Stat pentru Securitatea Tehnologică și de Mediu și Urgențe.

Conform deciziei comisiei, de luni vor fi în „zona roșie” încă două raioane din regiunea Cernăuți, Ținutul Herța și Chelmenți.

De asemenea, rămân în continuare în această zonă: orașul Cernăuți, raioanele Chițmani, Noua Sulița și Storojineț.

În  zona „portocalie” vor fi raioanele Hliboca (Adâncata), Vijnița, Zastavna, Putila, Secureni și Hotin.

Vă reamintim că, în zona „portocalie”  (+ restricțiile zonei galbene) sunt interzise: activitățile unităților de cazare (pensiuni, baze turistice etc.), cu excepția hotelurilor; activitățile unităților de divertisment, nu vor fi deschise pe timpul nopții restaurantele; internări planificate în spitale; activitățile sălilor de sport, centrelor de fitness, instituțiilor culturale; primirea de noi schimburi în taberele pentru copii; restricții pentru evenimente în masă: 1 persoană pe 20 de metri pătrați și nu mai mult de 100 de persoane.

Zona „roșie” (+ restricțiile zonei portocalii), interzis: transportul public; frecventarea instituțiilor de învățământ; activitățile în mall-uri, cafenele și restaurante.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 439

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți