Social
20 ianuarie 2022

Coronavirus Ucraina. Creștere bruscă a numărului de infectări

Coronavirus Ucraina. Creștere bruscă a numărului de infectări
20 ianuarie 2022

Coronavirus Ucraina. Creștere bruscă a numărului de infectări

Au fost înregistrate 18 479 cazuri de îmbolnăviri Covid-19 în ultimele 24 de ore în Ucraina, cu 5 600 mai mult decât în ziua anterioară, comunică Ministerul de Sănătate al Ucrainei.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 2 151, inclusiv 2 044 de copii și 492 lucrători medicali. Potrivit comunicatului, în cursul zilei de ieri au fost imunizați anticovid 74 759 de persoane.

Cele mai multe cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19) au fost înregistrate în regiunea Ivano-Frankivsk (+2777), regiunea Lviv (+1 440), regiunea Ternopil (+1145) și orașul Kiev (+1409).

În regiunea Cernăuți în ultimele 24 de ore au fost confirmate 694 noi cazuri de infecție cu coronavirus, au fost efectuate peste 3 mii de teste, potrivit informației postate pe contul de Facebook de șeful Administrației  regionale de stat.

În cursul zilei de ieri în regiunea Cernăuți au fost vaccinate împotriva coronaviruslui 2 216 de persoane, se comunică pe site-ul Consiliului de Securitate Naţională şi Apărare al Ucrainei. S-a raportat despre numărul total de 285 136 de persoane vaccinate cu prima doză și 271 180 de persoane din regiunea Cernăuți imunizate cu a doua doză anti-covid.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 452


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți