Social
31 martie 2022

Covid-19 în regiunea Cernăuți

Covid-19 în regiunea Cernăuți
31 martie 2022

Covid-19 în regiunea Cernăuți

Ieri, 30 martie, în regiunea Cernăuți au fost înregistrate 86 de noi cazuri de infecție cu noul coronavirus COVID-19 (inclusiv 8 copii și 2 lucrători medicali), se comuncă pe pagina de Facebook a Centrului regional de supraveghere și control al bolilor transmisibile.

Conform rezultatelor analizei epidemiologice operative din ultimele șapte zile în regiunea Cernăuți au fost înregistrate 466 de noi cazuri de COVID-19, dintre care 37 de cazuri în rândul copiilor.  Față de perioada anterioară (de 7 zile) s-a înregistrat o creștere a morbidității cu 4,0% (+18 decese),  totodată, se menține o creștere a incidenței bolii în rândul copiilor a crescut cu 54,2% (+13 cazuri).

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 307


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți