Social
19 noiembrie 2020

Covid-19 în regiunea Cernăuți. Circa 500 de noi cazuir de coronavirus în cursul zilei de ieri

Covid-19 în regiunea Cernăuți. Circa 500 de noi cazuir de coronavirus în cursul zilei de ieri

Continuă să crească numărul persoanelor diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus. În ultimele 24 de ore în regiunea Cernăuți au fost confirmate  486 de cazuri de infectare cu covid, 166 de pacienți au fost declaraţi vindecaţi, centrul de claborator reușind să proceseze 1 692 de probe, potrivit purtătorului de cuvânt al administrației regionale de stat, Victoria Gatrici.  

În cursul zilei de ieri, cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus au fost diagnosticate în Cernăuți – 186 de noi cazuri precum și în raioanele Storojineț și Kițmani.      

Numărul total de persoane depistate cu Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns în regiunea Cernăuți la 29 612 de persoane, dintre aceștea -  12 590 de pacienți s-au însănătoșit. 

Vom reaminti, în ultimele 24 de ore în Ucraina au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus 13 357 de persoane, cele mai multe noi cazuri de infectare au fost înregistrate în orașul Kiev, regiunile Dnipropetrivsk și Zaporijjea.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 115


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți