Social
27 noiembrie 2020

Covid-19 în regiunea Cernăuți. Număr record de îmbolnăviri

Covid-19 în regiunea Cernăuți. Număr record de îmbolnăviri

În ultimele 24 de ore în regiunea Cernăuți au fost confirmate  526 de cazuri de infecție cu coronavirus, 177 de pacienți au fost declaraţi vindecaţi, centrul de laborator reușind să proceseze 1 410 de probe, potrivit informației șefului Administrației regionale de stat, postate pe pagina de Facebook.  

În cursul zilei de ieri, cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus au fost diagnosticate în Cernăuți, precum și în raioanele Kițmani și Storojineț. Numărul total de persoane depistate în regiunea Cernăuți cu Covid-19 a a ajuns la 33 018 persoane, dintre aceștea -  14 813 de pacienți s-au însănătoșit. 

Vom reaminti, în ultimele 24 de ore în Ucraina a fost înregistrat un nou record al îmbolnăvirilor – 16 218  de persoane au fost  diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 184


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți