Social
Redactor: Leonid Parpauț
25 noiembrie 2021

Covid-19 în regiunea Cernăuți. Au fost înregistrate alte 235 noi cazuri de îmbolnăvire

Covid-19 în regiunea Cernăuți. Au fost înregistrate alte 235 noi cazuri de îmbolnăvire

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 235 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), informază șeful administrației regionale de stat, Serhii Osaciuk, pe contul său de Fcebook.

Astfel, numărul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus în perioada pandemiei - 114.906. În cursul zilei de ieri 1.186 de persoane s-au recuperat, 95.611 de la începutul pandemiei. În ultimele 24 de ore, Centrul Regional Cernăuți a efectuat 1.340 de teste PCR și 277 de teste rapide.

Reamintim, ministerul Sănătății a raportat joi, 25 noiembrie, 16.943 de noi cazuri de infectare cu coronavirus în Ucraina. În ultimele 24 de ore s-au raportat 628 de decese, 26.811 de pacienți s-au însănătoșit. Ratele zilnice de morbiditate și mortalitate rămân ridicate.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 190


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți