Social
Redactor: Elvira Chilaru
12 octombrie 2021

COVID-19 în Transcarpatia. Numărul paturilor de terapie intensivă, suplimentat

COVID-19 în Transcarpatia. Numărul paturilor de terapie intensivă, suplimentat
12 octombrie 2021

COVID-19 în Transcarpatia. Numărul paturilor de terapie intensivă, suplimentat

Numărul paturilor de terapie intensivă pentru pacienții cu COVID -19 din spitalele din Transcarpatia  va fi suplimentat cu peste 100 de locuri.

În regiunea Transcarpatică se iau măsuri suplimentare din cauza  deteriorării situației epidemice.

În special, a fost reactualizată lista paturilor în unitățile medicale care asigură asistența medicală pacienților infectați cu noul coronavirus.

Pentru ca pacienții cu afecțiuni critice să beneficieze de îngrijiri medicale, au fost amplasate paturi suplimentare într-o altă unitate de sănătate de rezervă.

Anterior, existau 9 astfel de centre medicale în regiune, acum lista a fost completată cu Spitalul Clinic raional  Ujgorod.

În prezent, 1.050 de paturi pentru spitalizarea pacienților cu COVID-19 sunt dislocate în unitățile de sănătate transcarpatice, dintre care 103 sunt prevăzute pentru  terapia intensivă / de resuscitare.

În  regiune nu se observă  o mare creștere a numărului de pacienți cu coronavirus și Transcarpatia este pe ultimul loc comparativ cu alte regiuni. Cu toate acestea, există o ușoară, dar negativă tendință în depistarea de noi cazuri și spitalizare, potrivit Administrației regionale de stat.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 281


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți