Social
23 septembrie 2021

Covid-19 în Ucraina. Creștere accelerată a cazurilor noi de coronavirus

Covid-19 în Ucraina. Creștere accelerată a cazurilor noi de coronavirus
23 septembrie 2021

Covid-19 în Ucraina. Creștere accelerată a cazurilor noi de coronavirus

Creștere explozivă a cazurilor noi de coronavirus. Cel mai mare număr de infectări cu Covid-19 în ultimele șase luni în Ucraina.

În ultimele 24 de ore, în Ucraina au fost înregistrate 7.866 de noi cazuri cu Covid-19, inclusiv 667 de îmbolnăviri în rândul copiilor și 175 de infectări în rândul lucrătorilor din domeniul sănătății, potrivit unui comunicat al Minsiterului de Sănătate. În cursul zilei de ieri s-au recuperat 2 305 de persoane. În același timp, 123 de persoane au murit din cauza complicațiilor cauzate de Covid-19 în ultimele 24 de ore. Crește numărul pacienților în stare gravă și al deceselor.

Ucraina a înregistrat cea mai mare creştere a ratei de incidenţă privind infectarea cu coronavirus în ultimele șase luni, cel mai mare număr de cazuri confirmate a fost înregistrat în regiunea Harkiv (+839), regiunea Lviv (+685), regiunea Donețk (+520), orașul Kiev (+467) și regiunea Dnipropetrovsk (+456).

Este în creștere numărul cazurilor noi de Covid-19 pe teritoriul regiunii Cernăuți. În cursul zilei de ieri au fost confirmate 302 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID–19), potrivit informației postate pe pagina de Facebook a Administrației regionale de stat Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 355


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți