Social
Redactor: Leonid Parpauț
30 iunie 2020

COVID-19 în Ucraina. Peste 700 de cazuri noi de coronavirus în cursul zilei de ieri

COVID-19 în Ucraina. Peste 700 de cazuri noi de coronavirus în cursul zilei de ieri

Peste 700 de cazuri noi de coronavirus în cursul zilei de ieri. De la începutul pandemiei cauzate de noul tip de coronavirus, în Ucraina au fost diagnosticate 44.334 de persoane cu infecție cu COVID-19.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate 706 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus în Ucraina. Cele mai multe cazuri noi de coronavirus au fost depistate în  regiunile Lviv, Transcarpatia, Rivne și Odesa. Aceste date au fost  furnizate de centrul de monitorizare al Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare din Ucraina.

Astfel, de la începutul pandemiei, numărul total al cazurilor de coronavirus confirmate în țară a ajuns la 44.334 persoane, bilanţul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 1.159 și 19.115 s-au recuperat (în cursul zilei de ieri au fost înregistrate 12 decese și 88 de persoane s-au însănătoșit.

Reamintim că în regiunea Cernăuți în ultimele 24 de ore au fost confirmate 56 de noi cazuri de infecţie cu noul coronavirus.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 351


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți