Social
09 decembrie 2021

Covid-19 în Ucraina. Rata de infectare cu noul coronavirus este în creștere

Covid-19  în Ucraina. Rata de infectare cu noul coronavirus este în creștere
09 decembrie 2021

Covid-19 în Ucraina. Rata de infectare cu noul coronavirus este în creștere

Ucraina înregistrează o creştere a cazurilor de COVID-19, în cursul zilei de ieri fiind raporatte peste 12 mii de infectări cu noul coronavirus.

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Sănătate din 9 decembrie, în ultimele 24 de ore în Ucraina au fost confirmate 12 376 de cazuri noi de COVID-19 (inclusiv 1 078 copii și 194 de lucrători medicali).

În cursul zilei de ieri au fost spitalizate 2 449 de persoane cu suspiciune de infecție cu noul coronavirus, 24 547 de pacienți s-au însănătoșit. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 79,6 mii de teste.

Cel mai mare număr de cazuri confirmate Covid-19 în cursul zilei de ieri au fost înregistrate în regiunea Odesa – 1 232  și orașul Kiev – 1 198.

În Ucraina au fost administrate peste 26 milioane de vaccinări împotriva coronavirusului, 12 milioane  de persoane au primit au primit cea de-a doua doză de vaccin anti-Covid.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 223


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți