Social
Redactor: Svetlana Pantea
05 octombrie 2021

COVID-19: La Cernăuţi a fost stabilit un nou anti-record de îmbolnăvire cu coronavirus

COVID-19: La Cernăuţi a fost stabilit un nou anti-record de îmbolnăvire cu coronavirus
05 octombrie 2021

COVID-19: La Cernăuţi a fost stabilit un nou anti-record de îmbolnăvire cu coronavirus

În utimele 24 de ore  în Ucraina au fost fixate aproximativ 9 mii 846 noi  cazuri de Covid-19. S-au tratat de această boală 4 mii 229 persoane, iar altele 194 persoane au decedat, comunică serviciul de presă al Ministerului Ocrotirii Sănătăţii al Ucrainei. 

„În dimineaţa zilei de 5 octombrie în Ucraina au fost înregistrate 9 mii 846 noi cazuri de infectare cu virusul SARS Cov-2.  În special, s-au îmbolnăvit 918 copii şi 207 lucrători medicali, se spune în comunicat. De asemenea, în dimineaţa zilei de ieri, 4 octombrie, în Ucraina au fost spitalizate 1881 persoane infecatate cu virusul SARS Cov-2. Cele mai multe noi cazuri de coronavirus depistate în utimele 24 de ore în ţara noastră au fost fixate în regiunile Dnipropetrovsk, Odesa, Harkiv, Zaporijia  şi Doneţk.

În general, de la începutul pandemiei Covid-19, în ţara noastră au fost infectate 2 milioane 469 mii 856 persoane, dintre care 2 milioane 268 mii 752 persoane s-au vindecat, iar altele 57 mii 206 persoane au decedat.

În acelaşi timp, în ultimele 24 de ore în regiunea Cernăuţi au fost depistate 609 cazuri de infectare cu virusul SRAS Cov-2. Se aşteaptă ca, la sfârşitul lunii octombrie, începtul lui noimebrie, în Ucraina să crească apariţia cazurilor noi de coronavirus.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 318


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți