Social
Redactor: Mirela Amarie
24 septembrie 2021

Cum vor fi calculate subvențiile în anul 2021?

Cum vor fi calculate subvențiile în anul 2021?

În 2021, subvenția este alocată pe baza unor criterii uniforme pentru toate normele privind locuințele sociale din Ucraina și normele privind consumul de locuințe și servicii comunale. Standardele sporite se vor aplica numai în cazul tranziției regiunii la zona „roșie” de carantină.

Explicația relevantă a fost publicată ieri, 23 septembrie, de către Ministerul Politicii Sociale.

Astfel, norma socială a locuințelor pentru plata serviciilor de locuințe - servicii pentru gestionarea unei clădiri de apartamente, costul administrării unei clădiri de apartamente - 13,65 metri pătrați, suprafață totală per persoană și 35,22 metri pătrați suplimentari pe gospodărie.

Pentru plata pentru utilități - servicii pentru furnizarea energiei termice pentru nevoile de încălzire centrală sau autonomă; pentru furnizarea și distribuția de gaze naturale sau furnizarea și distribuția energiei electrice pentru încălzirea individuală, indiferent de sursă și tipul de energie - 13,65 metri pătrați, suprafață totală per persoană și 35,22 metri pătrați suplimentari pe gospodărie.

Pentru orfelinatele de tip familial, norma este stabilită după mărimea suprafeței încălzite a spațiului de locuit.

În cazul utilizării instalațiilor individuale de încălzire electrică pentru încălzirea spațiilor, puse în funcțiune în modul prescris, care este documentat, la calcularea cuantumului subvenției pentru locuințe în sezonul de încălzire se aplică standardele sociale pentru serviciul de utilități pentru furnizarea și distribuția de energie electrică pentru încălzire individuală și standardele sociale pentru serviciul de utilități pentru furnizarea și distribuția de energie electrică de uz casnic.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 311


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți