Social
Redactor: Georgeta Marina
12 ianuarie 2020

Daruri din partea tinerilor creștini ai Parohiei Ortodoxe din Slatina pentru oamenii vârstnici și săraci

Daruri din partea tinerilor creștini ai Parohiei Ortodoxe din Slatina pentru oamenii vârstnici și săraci

Cei mai activi tineri din Slatina au umblat cu colinda de Crăciun și din  banii câștigați au cumpărat produse alimentare pentru cei nevoiași.

De sfintele sărbători de Crăciun un grup numeros de tineri a inițiat un gest de invidiat și care trebuie urmat. Ciprian Bilețchii, student la facultatea de teologie, a fost inițiatorul acestui gest de voluntariat și toți prietenii si colegele au susținut ideea. Douăzeci de tineri au luat decizia să se organizeze și să umble cu colinda prin sat pentru a ajuta celor care se află în situații grele de viață.  Ei  au adunat aproximativ 10500 de grivne din care au cumpărat 20 de colete de produse alimentare . Toate aceste colete au fost împărțite de ei în data de 11 ianuarie.

Douăzeci de bătrâni și nevoiași au primit darurile la casele lor. Asemenea inițiative tinerii doresc sa fie rodnice și voluntariatul trebuie introdus în sufletele oamenilor. Gesturile făcute de acești tineri slatieni vor deschide în aceste timpuri grele ochii pentru a nu fi indiferenți de problemele de după poartă. Toți merită să fie fericiți în aceste sfinte sărbători.

Georgeta MARINA, pentru Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1379

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți