Social
Redactor: Svetlana Pantea
03 iunie 2020

Din 15 iunie Grecia va primi turişti din 29 de ţări ale lumii. Ucraina şi Republica Moldova nu se regăsesc în listă

Din 15 iunie Grecia va primi turişti din 29 de ţări ale lumii. Ucraina şi Republica Moldova  nu se regăsesc în listă

Grecia a anunţat lista celor 29 de ţări din care va accepta turişti începând cu 15 iunie, când se vor relua zborurile internaţionale pe aeroporturile din Atena şi Salonic, transmite publicaţia Kathimerini. Printre ţările acceptate se numără şi China, ţara de origine a virsului SARS Cov-2, criticată la nivel global pentru manipularea datelor publice legate de gestionarea crizei. Atât Ucraina cât şi Republica  Moldova nu se regăsesc pe lista anunţată de Grecia.

Astfel, potrivit sursei citate, Grecia va primi turişti din  România, Albania, Australia, Austria, Macedonia de Nord, Bulgaria, Germania, Danemarca, Elveţia, Estonia, Japonia, Israel, China, Croaţia, Cipru, Letonia, Liban, Lituania, Malta, Muntenegru, Noua Zeelandă, Norvegia, Coreea de Sud, Ungaria, Serbia, Slovacia, Slovenia, Cehia şi Finlanda. Lista a fost realizată pe baza datelor epidemiologice din fiecare ţară cu luarea în calcul a informaţiilor Agenţiei Europene de  Siguranţă a Aviaţiei (EASA) şi recomandările epidemiologilor. Vizitatorii din ţările menţionate mai sus, care vor călători cu avionul în Grecia vor fi testaţi, prin sondaj, direct pe aeroport

Potrivit Agerpress, pasagerii  nu vor fi supuşi măsurilor stricte de carantină, cu excepţia celor care vin din regiuni precum  Ile-de-France (Paris şi împrejurimi), patru regiuni italiene (Emilia-Romagna, Lombardia, Piemont, Veneto) şi alte patru din Spania (Madrid, Catalonia, Castilia şi León, Castilia-La Mancha).

Interdicţia de călătorie impusă de Grecia pentru ţările care nu sunt pe listă continuă, urmând ca la 1 iulie lista să fie revizuită.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 361

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți