Social
Redactor: Svetlana Pantea
20 septembrie 2021

Din cauza alunecării de pământ circulaţia trenului Kiev-Cernăuţi a fost schimbată

Din cauza alunecării de pământ circulaţia trenului Kiev-Cernăuţi a fost schimbată
20 septembrie 2021

Din cauza alunecării de pământ circulaţia trenului Kiev-Cernăuţi a fost schimbată

Din cauza alunecării de pământ, în zona de trecece a căii ferate Noua Suliţă-Mămăliga din regiunea Cernăuţi s-a format o groapă cu o adâncime de aproximativ 6 metri.  În legătură cu aceasta, Compania feroviară a Ucrainei “Ukrzaliznyţea” este nevoită să transporte pasagerii trenului Nr. 117 Kiev-Cernăuţi de la staţia Mămăliga cu autocarul.  

De asemenea, a fost schimbată circulaţia trenului Nr.118  Cernăuţi-Kiev cu plecarea din Cernăuţi la orele 19:46, acesta trecând prin Zalişciki şi Ternopil.  Sunt suspendate opririle la staţiile Noua Suliţă, Larga, Kameneţ-Podilskii, Dunaivţi şi Greciany. Pasagerii de la staţiile amintite vor fi preluaţi de un alt tren aparte, conform graficului.  

De precizat că, în dimineaţa zilei de 19 septembrie s-a anunţat despre alunecarea unei porţiuni de pământ pe calea ferată dintre Noua Suliţă -Mămăliga. Compania feroviară a Ucrainei a trimis la faţa locului experţi pentru înlăturarea acestei probleme.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 369


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți