Social
30 martie 2022

Directorul Centrului Oncologic din Cernăuți: „Mulțumim BOR pentru ajutor”

Directorul Centrului Oncologic din Cernăuți: „Mulțumim BOR pentru ajutor”
30 martie 2022

Directorul Centrului Oncologic din Cernăuți: „Mulțumim BOR pentru ajutor”

Directorul de la terapia medicală a Centrului Clinic Oncologic Bucovinean din Cernăuți Irina Gonța a mulțumit Bisericii Ortodoxe Română și Bisericii Ortodoxe Ucrainene pentru asistența umanitară sub formă de medicamente pentru bolnavii de cancer, transmite Eparhia Cernăuților și a Bucovinei din cadrul Bisericii Ortodoxe Ucrainene pe canalul său de Youtube.

Potrivit medicului, pe fondul stresului din cauza ostilităților din Ucraina și din cauza numărului mare de refugiați, numărul bolnavilor de cancer din Centrul Oncologic Bucovinean a crescut considerabil.

„Avem un număr mare de pacienți pe care îi primim în diferite părți ale Ucrainei", a spus directorul de la terapia medicală.

„Bolilor oncologice nu le plac intervalele lungi în tratament. Mai ales când pacienții sunt supuși unui stres atât de mare. Deci avem un număr mult mai mare de pacienți. Și, desigur, toate medicamentele au capacitatea de a se epuiza”.

Datorită livrării un camion cu produse medicale din partea Bisericii Ortodoxe Române pentru tratamentul bolnavilor de cancer, Centrul Oncologic Bucovinean poate acorda asistență reală pacienților.

„Vreau să mulțumesc Bisericii Ortodoxe, tuturor ortodocșilor care ne ajută cu medicamente”, a spus Irina Gonța.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 309


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți