Social
18 august 2021

Doi cetățeni algerieni depistați la frontiera ucraineano-română

Doi cetățeni algerieni depistați la frontiera ucraineano-română
18 august 2021

Doi cetățeni algerieni depistați la frontiera ucraineano-română

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat la frontieră doi cetățeni algerieni care au încercat să intre ilegal în România din Ucraina. Împotriva celor doi cetățeni străini urmează a fi luate măsurile legale ce se impun conform procedurilor legale în vigoare.

În data de 15 august a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, județul Suceava, s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale în zona de responsabilitate.

Astfel, poliţiştii de frontieră au depistat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Brodina, doi  bărbați de origine afro-asiatică, care nu își justificau prezența în zonă de frontieră.

În cadrul verificărilor preliminare, oamenii legii au stabilit că cei doi bărbaţi  sunt cetăţeni algerieni, cu vârste de 25, respectiv 27 de ani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a fi luate măsurile legale ce se impun conform procedurilor legale în vigoare.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 428


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți