Social
Redactor: Elvira Chilaru
14 septembrie 2021

Doi traficanți de droguri, reținuți în Beregovo

Doi traficanți de droguri, reținuți în Beregovo
14 septembrie 2021

Doi traficanți de droguri, reținuți în Beregovo

În Beregovo poliția a reținut doi localnici implicați în distribuția de droguri. Poliția a percheziționat incinta inculpaților și a confiscat „bunurile”. Ambii inculpați  au fost plasați într-un centru de detenție temporară.

În urma unei munci operaționale îndelungate, ofițerii departamentului de poliție al raionului Beregovo  au stopat activitățile infracționale ale doi traficanți locali de droguri. Infractorii  cu sprijinul puternic al unităților  KORD și ale Poliției Speciale.

Se știe că doi prieteni de 24 de ani au stabilit un regim de distribuție a drogurilor în regiune. În timpul anchetărilor, poliția a reușit să documenteze mai multe fapte de vânzare a metamfetaminei și marijuanei către clienții lor dependenți de droguri. Întâlnirile cu clienții au avut loc mai ales în apropierea unei școli locale.

Polițiștii au percheziționat locul de reședință al suspecților și au confiscat bunuri ilegale în valoare de aproape 30.000 de grivne. Metanfetamina și canabisul au fost deja ambalate și gata de realizare.

Procedurile penale au fost inițiate în conformitate cu partea 30 a articolului 307 din Codul penal al Ucrainei. Conform articolului 208 din Codul de procedură penală din Ucraina, ambii suspecți au fost plasați într-o unitate de detenție temporară.

Inculpații se confruntă cu până la 10 ani de închisoare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 237


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți