Social
Redactor: Elvira Chilaru
16 septembrie 2021

Doi turiști au murit în Rahău (Rahiv) – a explodat un proiectil din timpul Primului Război Mondial

Doi turiști au murit în Rahău (Rahiv) – a explodat un proiectil din  timpul Primului Război Mondial
16 septembrie 2021

Doi turiști au murit în Rahău (Rahiv) – a explodat un proiectil din timpul Primului Război Mondial

O rezidentă a regiunii Ivano-Frankivsk a chemat poliția și a informat că soțul ei a fost martor  la o explozie în munții raionului Rahiv.

Salvatorii și o echipă de anchetare  a poliției au sosit la fața locului. Conform rezultatelor acțiunilor de investigație, s-a stabilit că un grup de turiști din regiunea Ivano-Frankivsk au venit în lunca montană Hryhoriv de pe Muntele Cucul  cu autoturismele personale. Au fost în total 12 persoane, inclusiv doi copii cu vârsta de 2 și 5 ani.

La locul de popas turiștii au instalat corturi și au început să aprindă un rug. A urmat o explozie la locul rugului, care a lovit mortal două persoane așezate lângă foc  și alte cinci au fost spitalizate cu răni de gravitate și contuzii diferite. Copiii nu au fost răniți.

Se știe că pe teritoriul specificat, unde turiștii s-au odihnit, a trecut Linia Arpad. La fața locului au fost găsite o groapă provocată de explozie și fragmente de metal corodat asemănătoare fragmentelor de proiectile din Primul Război Mondial.

Polițiștii anchetatori au introdus informații în Registrul unificat al investigațiilor preliminare în conformitate cu partea 1 a art. 115 din Codul penal al Ucrainei. Vor fi  înregistrate concluziile  experților, în urma cărora poliția va afla toate circumstanțele incidentului, potrivit departamentului de comunicare al poliției din regiunea Transcarpatia.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 425


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți