Social
27 octombrie 2021

Doze suficiente de vaccin anti-COVID în Transcarpatia

Doze suficiente de vaccin anti-COVID în Transcarpatia

În Transcarpatia, vaccinurile împotriva COVID-19 sunt disponibile în cantități suficiente. În sold – 119.498 doze. Numărul persoanelor care doresc să se vaccineze în regiune este în creștere. Acest lucru a fost relatat în centrul de presă al Administrației regionale de stat.

Conducerea Administrației regionale de stat continuă să extindă rețeaua de platforme de vaccinare și să creeze condiții confortabile pentru ca imunizarea să fie în siguranță și fără cozi.

Trei tipuri de vaccin sunt disponibile pentru transcarpatieni - Pfizer, CoronaVac și AstraZeneca. Toate sunt disponibile în regiune în cantități suficiente.

Vaccinarea non-stop este acum disponibilă în regiune. Toată lumea poate fi imunizată în orice locație și la un moment convenabil.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 189


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți