Social
Redactor: BucPress
02 februarie 2022

Ecologiștii se judecă cu Piața „Kalînivska”

Ecologiștii se judecă cu Piața „Kalînivska”
02 februarie 2022

Ecologiștii se judecă cu Piața „Kalînivska”

Inspectoratul ecologic de stat din districtul Carpaților al Ucrainei a dat în judecată Întreprinderea comunală „Piața Kalînivska” din Cernăuți, informează serviciul de presă al Judecătoriei Economice (Gospodărească) a regiunii Cernăuți.  

Conform informațiilor publicate pe siteul instituției judecătorești, reprezentanții inspectoratului ecologic cer despăgubiri în valoare totală de 121 de mii grivne pentru compensarea unor pagube produse de întreprindere, ca urmare a încălcării legislației de mediu.

Șeful întreprinderii comunale „Piața Kalînivska”, Oleg Gulipak, a declarat jurnaliștilor că este vorba de îndepărtarea zăpezii de pe teritoriul întreprinderii. Prin urmare, directorul pieței nu este de acord cu pretențiile ecologiștilor și își va apăra poziția în instanță.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 335


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți