Social
23 februarie 2022

Expert în turism: 80% din teritoriul ucrainean este sigur pentru turiști

Expert în turism: 80% din teritoriul ucrainean este sigur pentru turiști
23 februarie 2022

Expert în turism: 80% din teritoriul ucrainean este sigur pentru turiști

Ucraina trebuie să convingă cetățenii străini că 80% din teritoriul țării este sigur pentru sectorul turismului, inclusiv regiunea Cernăuți. Acest lucru a fost anunțat de către președintele asociației Visit Ukraine, Anton Taranenko, într-un interviu pentru RBK-Ukraina.

În special, Taranenko a povestit despre scenariile posibile de dezvoltare a turismului în Ucraina în contextul amenințării invaziei ruse, dar și despre prevenirea pagubelor și pierderilor în sector.

Răspunzând la întrebările jurnaliștilor, Taranenko a declarat că cele mai sigure destinații pentru turiști sunt situate în vestul țării. Pe lista celor mai sigure orașe el a inclus orașele Kiev, Lviv, Odesa, Kameneţ-Podolsk, Cernăuți, Tirnopil, Ujgorod, Luțk, etc.

„Îmi plac foarte mult pentru destinațiile lor turistice orașele Mariupol și Sviatogorsk. Până și orașul Harkiv este locul ideal de petrecere a timpului liber. Cu toate aceasta, geografic ele sunt mai aproape de zona conflictului”, a subliniat Taranenko.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 355


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți