Social
Redactor: Svetlana Pantea
14 decembrie 2021

Familiile defavorizate din regiunea Cernăuţi primesc gratuit haine, jucării şi produse alimentare

Familiile defavorizate din regiunea Cernăuţi primesc gratuit haine, jucării şi produse alimentare
14 decembrie 2021

Familiile defavorizate din regiunea Cernăuţi primesc gratuit haine, jucării şi produse alimentare

În fiecare an în preajma sărbătorilor de iarnă, familiile defavorizate din regiunea Cernăuţi primesc gratuit obiecte de uz casnic, haine călduroase, încălţăminte, produse alimentare, dar şi cadouri Crăciun pentru copii.

Despre aceasta a declarat directorul centrului de criză “Oraşul Binelui”, Valeria Nikitii. Potrivit ei, acţiunea de binefacere are loc annual în preajma sărbătorilor de iarnă. “La acţiunea noastră au venit 20 de voluntari care ne-au ajutat să sortăm lucrurile primite pentru a le oferi celor nevoiaşi. Aceste obiecte au fost trimise de oameni din diferite ţări. Ne bucurăm faptul că s-au găsit oameni buni la suflet, care din puţinul lor oferă şi altora. Este un gest frumos”, a spus ea.  

Totodată, ea a menţionat că la 18 decembrie trei maşini cu încărcătură umanitară vor pleca către familiile nevoiaşe, care trăiesc în cele mai îndepărtate sate.

În anul 2020 voluntarii au plecat în satele Crasnoilsk, Pătrăuţii de Sus şi de Jos. „Ne străduim ca asemenea acţiuni de binefacere să aibă loc măcar de două ori pe an. Cele mai  multe cereri le primim în preajma începutului anului şcolar şi sărbătorilor de iarnă. Nu demult, voluntarii noştri au oferit ajutor famiilor defavorizate din regiunea Vinniţa şi Jitomir. Încercăm să aducem bucurie tuturor ”, a mai spus Valeria Nikitii.

Anul acesta, pentru familiile nevoiaşe au fost pregătite 15 tone de ajutor umanitar.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 217


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți