Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
14 iunie 2019

Forumul Național al Tinerilor Înțelepți, la Cernăuți

Forumul Național al Tinerilor Înțelepți, la Cernăuți

În Sala de Marmură a Universității Naționale din Cernăuți „Yuriy Fedkovych”, a avut loc deschiderea Forumului panucrainean al Tinerilor Înțelepți. Evenimentul, organizat de Administrația de Stat Cernăuți, Ministerul Tineretului și Sportului din Ucraina și Academia de Leadership din Ucraina, a reunit peste o sută de tineri din țară.

Printre invitații forumului s-au aflat: șeful-interimar al Administrației Regionale de Stat Cernăuți, Mykhailo Pavlyuk, reprezentanți ai Ministerului Educației și Științei din Ucraina, șeful Academiei de Leadership din Ucraina, Roman Tychkovsky, șeful Departamentului de Științe Politice și Administrație Publică a Universității Naționale Cernăuți „Y. Fedkovich”, Anatoli Kruglashov, șeful Departamentului pentru Tineret și Sport al Administrației Regionale de Stat Cernăuți,  Bogdan Vitovsky.

„Dragi reprezentanți ai celei mai creative și active părți a societății noastre, dragi tineri concetățeni, mă bucur să vă urez bun venit în Cernăuți, unde ați venit din întreaga țară. Mă bucur să văd astăzi reprezentanți ai Ministerului Educației și Științei din Ucraina, Comitetului Radei Supreme pentru Educație și Știință. Am creat oportunități bune de a vă vorbi despre conducerea responsabilă, idei noi în țara noastră, pentru a construi teambuilding și networking”, a declarat Mikhail Pavlyuk.

Academia de Leadership din Ucraina este un program de dezvoltare personală și socială, un nou format de formare pentru absolvenții școlilor generale, care durează 10 luni și se bazează pe o combinație de elemente de educație fizică, emoțională și intelectuală bazate pe valori.

Proiectul este susținut cu sprijinul Administrației Prezidențiale, al Comitetului Radei Supreme al Ucrainei pentru Știință și Educație, al Ministerului Educației și Științei al Ucrainei și al Fundației Vest Enterprise NFP.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

 

 

Distribuie:
Vizualizări: 211

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate