Social
Redactor: Mariana Struț
01 martie 2022

Guvernul României a acordat ajutor umanitar pentru Ucraina, 50 tone produse alimentare

Guvernul României a acordat ajutor umanitar pentru Ucraina, 50 tone produse alimentare
01 martie 2022

Guvernul României a acordat ajutor umanitar pentru Ucraina, 50 tone produse alimentare

În data de 28 februarie 2022 la punctul de trecere a frontierei româno-ucrainene, Porubna – Siret, au ajuns două tiruri cu ajutor umanitar acordat de Guvernul României pentru Ucraina asigurate de Agenția Rezervelor de Stat și Probleme Speciale (ANRSPS), informează Agenția de știri BucPress.

În punctul de trecere a frontierei Porubna-Siret tirurile au fost întâmpinate de comandantul Administrației Militare Regionale Cernăuți, Serhii Osaciuk și consilierul pe chestiunile ajutoarelor umanitare, Artur Muntean. Încărcătura de ajutoare umanitare a fost însoțită de prefectul județului Suceava Gheroghe Alexandru Moldovan și nemijlocit de șeful Structurei Teritoriale în Probleme Speciale Suceava, lt.col. Florin Crăciun. A fost prezentă la primirea tirurilor doamna Consul general al României la Cernăuți, Irina Loredana Stănculescu.

La punctul de trecere a frontierei din regiunea Cernăuți de la invazia rusă în Ucraina au ajuns mai multe tiruri cu ajutoare umanitare din stocurile Rezervei Naționale ale României.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 616


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți