Social
Redactor: Mariana Struț
01 noiembrie 2021

Guvernul Ucrainei a repartizat 41 de milioane de grivne pentru regiunea Cernăuți

Guvernul Ucrainei a repartizat 41 de milioane de grivne pentru regiunea Cernăuți
01 noiembrie 2021

Guvernul Ucrainei a repartizat 41 de milioane de grivne pentru regiunea Cernăuți

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a aprobat distribuirea subvenției în acest an de la bugetul de stat către bugetele locale.

În contul acestor mijloace bănești se vor construi și repara instituții educaționale, medicale, sportive și de altă natură în comunile din regiunea Cernăuți, potrivit ACC cu referire la ordinul relevant al Guvernului.

Astfel, repartizarea subvențiilor de la bugetul de stat către bugetele locale în anul 2021 pentru implementarea măsurilor de dezvoltare socio-economică a anumitor teritorii presupune ca regiunea Cernăuți să primească în total 41 de milioane de grivne.

Prin urmare, în comune mijloacele bănești ar trebui direcționate către reparații majore de drumuri, spitale, clinici, centre inclusive, grădinițe, școli, săli de sport și săli de ședințe, centre comunitare, reconstrucție de parcuri, construcții de unități medicale, terenuri de sport cu gazon artificial, achiziționare de echipamente sportive și pentru copii, echipamente pentru instalarea unui sistem de supraveghere video la școală, motogreder etc.

Cea mai mare sumă ar trebui să fie primită de bugetul regional pentru „reconstrucția terenurilor de sport ale liceului multidisciplinar pentru copii supradotați odată cu finalizarea Palatului Bucovinean al Sporturilor Acvatice – de pe strada Vinnicenko, 119 Cernăuți. Aici urmează să fie alocate 10.000.000 de grivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 234


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți