Social
Redactor: Elvira Chilaru
16 ianuarie 2022

Imigranți ilegali în costume de protecție au încercat să-și croiască drum din Ucraina în România

Imigranți ilegali în costume de protecție au încercat să-și croiască drum din Ucraina în România
16 ianuarie 2022

Imigranți ilegali în costume de protecție au încercat să-și croiască drum din Ucraina în România

Trei străini au fost reținuți de grăniceri  în noaptea de 15 ianuarie, în timp ce încercau să treacă granița româno-ucraineană.

Serviciul de presă al Detașamentului de Frontieră Mucacevo din Transcarpatia informează  că ilegalii purtau costume medicale de protecție albe pentru a rămâne neobservați pe terenul înzăpezit.

Cu toate acestea, patrula de frontieră i-a observat oricum pe contravenienți. În jurul orei 1 dimineața trei bărbați au fost reținuți la 50 de metri de graniță.

Deținuții nu aveau documente la ei și s-au numit mai întâi cetățeni sirieni. Polițiștii de frontieră au stabilit ulterior că unul dintre deținuți era cetățean egiptean.

De asemenea s-a dovedit că nu este prima dată când oamenii  legii îi rețin pe toți cei trei căutători de o viață  mai bună. Polițiștii de frontieră investighează în prezent numărul de persoane implicate în călătoriile ilegale ale străinilor.

Împotriva imigranților ilegali au fost întocmite protocoale privind contravențiile, urmând ca dosarele să fie trimise în judecată, care va da  o evaluare juridică acțiunilor acestora.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 660


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți